website statistics
tot lachs

Ervaringen van deelnemers


ervaringen_met_lachyoga_en_lachworkshops

Julian Geelhoed:
"Het leuke aan de lachyoga workshops is dat je even al je zorgen kan vergeten. Daarnaast is het een goede mix van inspanning van het lachen en meditatie om weer te ontspannen. Het werkt het beste in een groep omdat lachen zo aanstekelijk werkt, maar sommige oefeningen zijn ook heel handig om thuis alleen uit te proberen.


Jonathan Brand:
No matter how shy or introvert you are, you won't stop laughing; Teacher and classmates are very friendly even though my Dutch speaking is basic it was never a limitation and the best is that you will find that you don't need a reason to always have a happy face!!


Sascha Bol:
"De lachyoga is een heerlijk avondje plezier. De oefeningen maken het makkelijk om je helemaal vrij te voelen en zo komt iedereen in een sfeer waarin niks 'te gek' is, dat maakt het erg leuk. Je kan gewoon lekker je impulsen volgen. Aan het eind van de avond voel je je heerlijk leeg en vrolijk, ik denk dat het een goede manier is om te ervaren en te beseffen dat je zelf het leven heel leuk kan maken.


Marjolein Couperus, de ochtend na een lachsessie:
Hoi Els,
Ik voel me vandaag echt fijn. En glimlach meer, ook naar anderen. Wat lachen mensen weinig he?! tjee Geen spierpijn! had ik niet gedacht, wel heel veel zin in de dag vanochtend.
Liefs Marjolein
Terug naar boven

Book your English laughter workshop in the Netherlands Book you English laughter workshop

English?
Click here!

Click here for English laughteryoga workshops!
Online lachyoga uitproberen? Dat kan!