website statistics
tot lachs

Ontvang korting

Misschien kan jij wel kortingen ontvangen op de lachworkshops en lachcursussen van Tot Lachs!. Lees hier aan welke voorwaarden je daarvoor moet voldoen.

Laughter is an instant vacation. Lachen is een ogenblikkelijke vakantie!


Non-profit korting
Kleinschalige stichtingen en verenigingen komen in aanmerking voor korting. Vraag een offerte op maat aan voor jouw organisatie.

Laag inkomen of student
Particulieren groepen krijgen 20% korting als degene die de workshop betaalt in het bezit is van de Stadspas, U-pas, Ooievaarspas, o.i.d. Voor studenten geldt eveneens 20% korting.

Meerdere workshops
Bij het boeken van meerdere lachworkshops op dezelfde dag en locatie, krijg je 30% korting. Bekijk de tarievenlijst of vraag een offerte op maat aan.

Aanleveren e-mailadressen
Voor particuliere groepen geldt dat bij het aanleveren van 15 e-mailadressen voor de mailinglist van Tot Lachs!, er een korting wordt gegeven van 10 euro. De eigenaren van de e-mailadressen moeten hiervoor zelf een mailtje sturen naar totlachs@gmail.com zodat zeker is dat zij met instemming hun e-mailadres hiervoor laten gebruiken.

Kortingscoupon
Heb je ergens een kortingscoupon van Tot Lachs! weten te scoren? Gefeliciteerd! Vul de code in wanneer je de offerte aanvraagt, of geef hem door wanneer je de workshop boekt.

Acties
Tot Lachs! organiseert geregeld acties en aanbiedingen, zoals extra korting in oktober om de herfstblues te verdrijven met lachen. Als je hiervan op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan hieronder aan door je naam en e-mail in te vullen.


Hoe meer ik lach, hoe meer ik lach! - Jay Wood


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een bedrijf
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een particuliere groep
Terug naar boven

Lachyoga en lachworkshops in Utrecht, Amersfoort, Gouda, Amsterdam, Leiden, Den Haag en Delft Tot lachs! Rekent geen reiskosten in:
Amersfoort
Amsterdam
Delft
Den Haag
Gouda
Leiden
Utrecht

English?
Click here!

Click here for English laughteryoga workshops!

Online lachyoga uitproberen? Dat kan!