website statistics
tot lachs

Lachen met je collega'splezier in je werk. Tot Lachs! lachworkshops en lachyoga voor bedrijven


Waarom lachen?

- Tot Lachs! leert werknemers positiviteit en humor
- Lachen verbetert communicatie en samenwerken
- Lachen bevordert creativiteit
- Lachen verhoogt productiviteit
- Lachen verbetert de gezondheid en vermindert zo verzuim
- Lachen vermindert stress
- Lachen maakt je werknemers vrolijk!
- Mensen die veel lachen worden als aantrekkelijker ervaren en krijgen meer voor elkaar.


Wat kan Tot Lachs! voor jouw bedrijf betekenen?

 


Leer je collega's op een geheel nieuwe manier kennen door met zijn allen meer dan een uur lang te lachen! Het is wetenschappelijk bewezen dat lachen de creativiteit, efficiency, Communicatie en het samenwerken bevordert. Lachyoga is dus heel geschikt als bedrijfsuitje, team-building of als een moment van ontspanning op een normale werkdag of tijdens een conferentie. Iedereen kan het want het zijn simpele oefeningen die helpen de lach op gang te brengen.
En het is natuurlijk ook nog eens ontzettend leuk!


Tarieven

Lachworkshop 30 min: 200,- euro
Lachworkshop 45 à 75 min:
250,- euro
Lachworkshop incl. meditatie 1,5 uur: 300,- euro

Korting

30% Korting op een tweede lachworkshop(mits op dezelfde locatie en volgend op de eerste). 40% Korting op een derde, vierde of vijfde lachworkshop op dezelfde dag en locatie. Bij het boeken van meerdere lachworkshops of cursussen die niet op dezelfde dag en locatie zijn ontvangt u 10% korting op de tweede boeking en 20% korting op de boekingen daarna.
Daarnaast geeft Tot Lachs! korting aan non profit organisaties. Vraag hiervoor een offerte op maat aan.

lachworkshops waarvan de inkomsten naar het goede doel gaan

Btw en reiskosten

Prijzen zijn exclusief reiskosten en 21% btw. Deze reiskosten zijn nihil in Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Utrecht, Amersfoort en Gouda. In overige steden in Zuid-Holland en Utrecht bedragen de reiskosten 25 euro, in overige provincies in Nederland 50 euro.

Eventuele extra kosten

Als de groep groter is dan 15 personen, komt er per persoon 17 euro bij. Ook kan er een meerprijs worden gerekend voor het verzorgen van een geschikte ruimte indien het bedrijf in kwestie zelf geen ruimte ter beschikking heeft.

is een lachworkshop iets voor jullie?


Boek direct of vraag een vrijblijvende offerte aan bij mij of één van de bij Tot Lachs! aangesloten workshopgevers:
Lachyogadocente Els van de Schoot geeft sinds 2013 lachyoga en lachworkshops.jpg

Els van de Schoot - Lachyoga Docente & Oprichtster Tot Lachs!Lachsessies begeleiden is voor mij echt als een passie begonnen.

Ik vroeg geen geld, ik wilde gewoon een groep waar ik elke week mee kon lachen. En ik wilde de wereld wat gelukkiger en vreedzamer maken.

Ik merkte echter dat zo'n groep in stand houden ook een hoop organisatorisch en PR werk met zich mee bracht. Veel makkelijker is groepen mij laten opbellen... wat ben ik een bofkont, want dat gebeurt nu! Sinds 2014 geef ik lachworkshop voor teams, vriendengroepen, verenigingen, festivals, familiedagen en vrijgezellenfeesten.

Tijdens de 6 jaar dat ik humanistiek en zorgethiek studeerde, is het telkens mijn geliefde bijbaan geweest. Daarnaast ben ik life coach. Je kunt van mij geleide meditaties en video cursussen over liefde, geluk en heling vinden op: InevitableBliss.com


Contactgegevens voor boeken lachworkshop:
Tel: 0644205247
E-mail: elsvandeschoot@gmail.com

Lachyoga docent Morten Rosenlund

Lachyoga-docent Morten RosenlundLachen is voor mij een weg om te leren & te ervaren.

Elke dag weer lachen is mega gezond om uit je denken te stappen, met lachen bevrijdt je jezelf om je grenzen en verwachtingen los te laten om daardoor meer openheid bij jezelf te ervaren. In onze maatschappij is het belangrijk dat alles een doel en functie heeft, overkom jouw blokkades door dit los te laten.

Naast lachen helpt intensieve lichaamsbeweging en ademhaling mij om discipline en ontspanning in de geest te ervaren, dit vind ik in Ashtanga-Vinyasa yoga en Yin yoga. Ik probeer ook meditatie te integreren in mijn dagelijks leven en is het mij gelukt om 2x naar een vipassana retreate te gaan, dit geeft mij richting/gronding om mijn doelen te verwezenlijken die ik belangrijk vind.

Hoop dat wij samen onze buik mogen bewegen...

Groetjes,

Morten Rosenlund

Contactgegevens voor boeken lachworkshop:
Tel: 06-24144660
E-mail: mortenrosenlund1991@gmail.com

Lachyoga docent Anne-Lone Jorgensen

Lachyoga-docent Anne-Lone JorgensenLachen is gezond

Lachyoga is voor mij de snelste manier tot het ervaren van bevrijding en geluk. Ik geniet van het innerlijk lachen, het kleine lachen, het keihard lachen, het schuddebuik lachen, het buikpijn krijgen lachen en de tranen over mijn wangen rollen lachen. Door het lachen ervaar ik fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch ruimte. Ik laat zoveel los tijdens het lachen. Wat mij belemmert, wat ik niet meer nodig heb. Wat dan ook. Mijn adem stroomt onbelemmerd in mijn buik. Lachen brengt mij in contact met mijn innerlijk kind. Heerlijk!

Door het lachen, zowel nep als echt lachen, maakt het lichaam endorfine aan. Endorfine onderdrukt in eerste instantie pijn, maar zorgt daarnaast voor een gevoel van geluk en/of euforie.

En dat is wat lachyoga doet, het zorgt voor een gevoel van geluk. Naast het hebben van een heleboel plezier.

Naast zoveel mogelijk lachen in mijn leven, beoefen ik en deel ik yoga door Hathayoga en Yinyoga lessen te geven.

Laten we samen de slappe lach krijgen.

Lachende groeten,

Anne-Lone Jørgensen

Contactgegevens voor boeken lachworkshop:
Tel: 06-31252952
E-mail: info@hethappyheartcenter.nl
Lachyoga docent Layla de Vriend, voor lachsessies en lachworkshops

Lachyoga-docent Layla de VriendIk heb al heel lang een hele grote droom: dat alle wezens in het universum gelukkig mogen zijn.

Ik wou altijd al "wereldverbeteraar" worden maar ik had geen idee hoe. Ik realiseerde me na veel gezien, gedaan en geprobeerd te hebben dat de enige manier waarop ik echt een verschil kon maken was door zelf in mijn droom te gaan leven. Ik wil de wereld gelukkiger zien daarom ben ik gelukkig gaan leven. Ik hou me bezig met yoga, lachen, muziek en spiritualiteit. Dit maakt mij blij en dat ik het met andere mag delen maakt mij gelukkig. Dat ik met het werk wat ik doe andere mensen ook gelukkig kan maken is als een droom die uitkomt. Elke keer als ik weer voor een groep mag staan en een stuk van mezelf mag delen en mijn cursisten een klein beetje gelukkiger mag maken ben ik een stapje dichter bij mijn doel.

Ik doe dit omdat er niks anders is dat ik wil doen. Dit is het voor mij.

Ik hoop dat wij elkaar binnenkort mogen zien en samen mogen lach, 1 stap dichter bij het verwezenlijken van mijn droom.

Contactgegevens voor boeken lachworkshop:
Tel: 0653680722
E-mail: layladevriend@gmail.com
Terug naar boven

Lachyoga en lachworkshops in Utrecht, Amersfoort, Gouda, Amsterdam, Leiden, Den Haag en Delft Tot lachs! Rekent geen reiskosten in:
Amersfoort
Amsterdam
Delft
Den Haag
Gouda
Leiden
Utrecht

English?
Click here!

Click here for English laughteryoga workshops!

Online lachyoga uitproberen? Dat kan!