website statistics
tot lachs

Lachen met je vrienden of familieLachyoga met vrienden of familie. Workshops op locatie


Waarom lachen?
- Het is leuk en ontspannend
- Een gezellige groepsactiviteit
- Leer positiever, luchtiger en speelser in het leven te staan
- Vergroot je relativeringsvermogen
- Lachen maakt je gelukkig!
- Mensen die veel lachen worden als aantrekkelijker ervaren en krijgen meer voor elkaar.
 


Wat kan Tot Lachs! voor jou betekenen?


Als verjaardagscadeau - Als uitje met je vrienden - Om je feest mee op te leuken – Voor een vrijgezellenfeest - Noem maar op... ha ha ha!

Anderhalf uur gieren, brullen en huilen van het lachen met je vrienden? Als je er een overgetelijk feest van wilt maken, ben je hier aan het juiste adres. Ik geef graag lachsessies op verjaardagen, vrijgezellenfeesten, house warmings, jubilieums en ga zo maar door. Lachen is leuk en werkt verbindend. Ook voor feestjes waar niet iedereen elkaar kent is lachyoga heel geschikt want zonder een woord te hebben gesproken kan je anderen zo op een heel speciale manier leren kennen. Maar we gaan vooral heel veel PLEZIER maken!

lachen met het hele gezin


Tarieven


Lachworkshop 30 min: 140,- euro
Lachworkshop 45 à 75 min:
170,- euro
Lachworkshop incl. meditatie 1,5 uur: 200,- euro

Prijzen zijn inclusief 21% btw.
Korting

30% Korting op een tweede lachworkshop (mits op dezelfde locatie en volgend op de eerste). 40% Korting op een derde, vierde of vijfde lachworkshop op dezelfde dag en locatie. Bij het boeken van meerdere lachworkshops of cursussen die niet op dezelfde dag en locatie zijn ontvangt u 10% korting op de tweede boeking en 20% korting op de boekingen daarna.
Lees hier of je meer korting kan ontvangen, bijvoorbeeld doordat je een laag inkomen hebt of student bent.


Reiskosten

De reiskosten zijn nihil in Amsterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Utrecht, Amersfoort en Gouda. In overige steden in Zuid-Holland en Utrecht bedragen de reiskosten 25 euro, in overige provincies in Nederland 50 euro.


Groepsgrootte en locatie

Groepen zijn idealiter tussen de 6 en 15 personen. Boven de 15 personen wordt 7 euro extra per persoon gerekend. Bij groepen boven de 30 personen is het aan te raden om te kiezen voor twee workshops achter elkaar omdat met een wat kleinere groep de ervaring van de workshop beter is.
De locatie is doorgaans gewoon een huiskamer, achtertuin of feestzaaltje. Een yoga zaal afhuren is ook zeker geschikt.


is een lachworkshop iets voor jullie?


Boek direct of vraag een vrijblijvende offerte aan bij mij of één van de bij Tot Lachs! aangesloten workshopgevers:

Lachyogadocente Els van de Schoot geeft sinds 2013 lachyoga en lachworkshops.jpg

Els van de Schoot - Lachyoga Docente & Oprichtster Tot Lachs!Lachsessies begeleiden is voor mij echt als een passie begonnen.

Ik vroeg geen geld, ik wilde gewoon een groep waar ik elke week mee kon lachen. En ik wilde de wereld wat gelukkiger en vreedzamer maken.

Ik merkte echter dat zo'n groep in stand houden ook een hoop organisatorisch en PR werk met zich mee bracht. Veel makkelijker is groepen mij laten opbellen... wat ben ik een bofkont, want dat gebeurt nu! Sinds 2014 geef ik lachworkshop voor teams, vriendengroepen, verenigingen, festivals, familiedagen en vrijgezellenfeesten.

Tijdens de 6 jaar dat ik humanistiek en zorgethiek studeerde, is het telkens mijn geliefde bijbaan geweest. Daarnaast ben ik life coach. Je kunt van mij geleide meditaties en video cursussen over liefde, geluk en heling vinden op:
InevitableBliss.com


Contactgegevens voor boeken lachworkshop:
Tel: 0644205247
E-mail: elsvandeschoot@gmail.com

Lachyoga docent Morten Rosenlund

Lachyoga-docent Morten RosenlundLachen is voor mij een weg om te leren & te ervaren.

Elke dag weer lachen is mega gezond om uit je denken te stappen, met lachen bevrijdt je jezelf om je grenzen en verwachtingen los te laten om daardoor meer openheid bij jezelf te ervaren. In onze maatschappij is het belangrijk dat alles een doel en functie heeft, overkom jouw blokkades door dit los te laten.

Naast lachen helpt intensieve lichaamsbeweging en ademhaling mij om discipline en ontspanning in de geest te ervaren, dit vind ik in Ashtanga-Vinyasa yoga en Yin yoga. Ik probeer ook meditatie te integreren in mijn dagelijks leven en is het mij gelukt om 2x naar een vipassana retreate te gaan, dit geeft mij richting/gronding om mijn doelen te verwezenlijken die ik belangrijk vind.

Hoop dat wij samen onze buik mogen bewegen...

Groetjes,

Morten Rosenlund

Contactgegevens voor boeken lachworkshop:
Tel: 06-24144660
E-mail: mortenrosenlund1991@gmail.com

Lachyoga docent Anne-Lone Jorgensen

Lachyoga-docent Anne-Lone JorgensenLachen is gezond

Lachyoga is voor mij de snelste manier tot het ervaren van bevrijding en geluk. Ik geniet van het innerlijk lachen, het kleine lachen, het keihard lachen, het schuddebuik lachen, het buikpijn krijgen lachen en de tranen over mijn wangen rollen lachen. Door het lachen ervaar ik fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch ruimte. Ik laat zoveel los tijdens het lachen. Wat mij belemmert, wat ik niet meer nodig heb. Wat dan ook. Mijn adem stroomt onbelemmerd in mijn buik. Lachen brengt mij in contact met mijn innerlijk kind. Heerlijk!

Door het lachen, zowel nep als echt lachen, maakt het lichaam endorfine aan. Endorfine onderdrukt in eerste instantie pijn, maar zorgt daarnaast voor een gevoel van geluk en/of euforie.

En dat is wat lachyoga doet, het zorgt voor een gevoel van geluk. Naast het hebben van een heleboel plezier.

Naast zoveel mogelijk lachen in mijn leven, beoefen ik en deel ik yoga door Hathayoga en Yinyoga lessen te geven.

Laten we samen de slappe lach krijgen.

Lachende groeten,

Anne-Lone Jørgensen

Contactgegevens voor boeken lachworkshop:
Tel: 06-31252952
E-mail: info@hethappyheartcenter.nl
Lachyoga docent Layla de Vriend, voor lachsessies en lachworkshops

Lachyoga-docent Layla de VriendIk heb al heel lang een hele grote droom: dat alle wezens in het universum gelukkig mogen zijn.

Ik wou altijd al "wereldverbeteraar" worden maar ik had geen idee hoe. Ik realiseerde me na veel gezien, gedaan en geprobeerd te hebben dat de enige manier waarop ik echt een verschil kon maken was door zelf in mijn droom te gaan leven. Ik wil de wereld gelukkiger zien daarom ben ik gelukkig gaan leven. Ik hou me bezig met yoga, lachen, muziek en spiritualiteit. Dit maakt mij blij en dat ik het met andere mag delen maakt mij gelukkig. Dat ik met het werk wat ik doe andere mensen ook gelukkig kan maken is als een droom die uitkomt. Elke keer als ik weer voor een groep mag staan en een stuk van mezelf mag delen en mijn cursisten een klein beetje gelukkiger mag maken ben ik een stapje dichter bij mijn doel.

Ik doe dit omdat er niks anders is dat ik wil doen. Dit is het voor mij.

Ik hoop dat wij elkaar binnenkort mogen zien en samen mogen lach, 1 stap dichter bij het verwezenlijken van mijn droom.

Contactgegevens voor boeken lachworkshop:
Tel: 0653680722
E-mail: layladevriend@gmail.com
Terug naar boven

Lachyoga en lachworkshops in Utrecht, Amersfoort, Gouda, Amsterdam, Leiden, Den Haag en Delft Tot lachs! Rekent geen reiskosten in:
Amersfoort
Amsterdam
Delft
Den Haag
Gouda
Leiden
Utrecht

English?
Click here!

Click here for English laughteryoga workshops!

Online lachyoga uitproberen? Dat kan!