website statistics
tot lachs

Lachen met je vrienden of familieLachyoga met vrienden of familie. Workshops op locatie


Waarom lachen?
- Het is leuk en ontspannend
- Een gezellige groepsactiviteit
- Leer positiever, luchtiger en speelser in het leven te staan
- Vergroot je relativeringsvermogen
- Lachen maakt je gelukkig!
- Mensen die veel lachen worden als aantrekkelijker ervaren en krijgen meer voor elkaar.
 


Wat kan Tot Lachs! voor jou betekenen?


Als verjaardagscadeau - Als uitje met je vrienden - Om je feest mee op te leuken – Voor een vrijgezellenfeest - Noem maar op... ha ha ha!

Anderhalf uur gieren, brullen en huilen van het lachen met je vrienden? Als je er een overgetelijk feest van wilt maken, ben je hier aan het juiste adres. Ik geef graag lachsessies op verjaardagen, vrijgezellenfeesten, house warmings, jubilieums en ga zo maar door. Lachen is leuk en werkt verbindend. Ook voor feestjes waar niet iedereen elkaar kent is lachyoga heel geschikt want zonder een woord te hebben gesproken kan je anderen zo op een heel speciale manier leren kennen. Maar we gaan vooral heel veel PLEZIER maken!

lachen met het hele gezin


Tarieven


Lachworkshop 30 min: 170,- euro
Lachworkshop 45 à 75 min:
197,- euro
Lachworkshop incl. meditatie 1,5 uur: 230,- euro

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Lees nog even verder over eventueel bijkomende kosten voor reistijd en grote groepen.Vraag direct een vrijblijvende offerte aan


Korting

30% Korting op een tweede lachworkshop (mits op dezelfde locatie en volgend op de eerste). 40% Korting op een derde, vierde of vijfde lachworkshop op dezelfde dag en locatie. Bij het boeken van meerdere lachworkshops of cursussen die niet op dezelfde dag en locatie zijn ontvangt u 10% korting op de tweede boeking en 20% korting op de boekingen daarna.
Lees hier of je meer korting kan ontvangen, bijvoorbeeld doordat je een laag inkomen hebt of student bent.

Reiskosten

De reiskosten zijn nihil voor online workshops, en in Utrecht stad en de Bilt. In overige steden in Utrecht bedragen de reiskosten 30 euro, in overige provincies in Nederland 70 euro.

Groepsgrootte en locatie

Groepen zijn idealiter tussen de 6 en 15 personen. Boven de 15 personen wordt 7 euro extra per persoon gerekend. Bij groepen boven de 30 personen is het aan te raden om te kiezen voor twee workshops achter elkaar omdat met een wat kleinere groep de ervaring van de workshop beter is.
Groepen kiezen als locatie doorgaans een ruime huiskamer, achtertuin of feestzaaltje. Een yoga zaal afhuren is ook zeker geschikt.
is een lachworkshop iets voor jullie?
lachworkshops die bijdragen aan de wereld>>
Vraag direct een vrijblijvende offerte aanLachyogadocente Els van de Schoot geeft sinds 2013 lachyoga en lachworkshops.jpg

Els van de Schoot - Lachyoga Docente & Oprichtster Tot Lachs!Lachsessies begeleiden is voor mij echt als een passie begonnen.

In 2013 deed ik de opleiding en startte mijn eigen lachgroep. Ik vroeg geen geld; elke week samen kunnen lachen was al heerlijk genoeg. Plus ik wilde de wereld wat gelukkiger en vreedzamer maken door het delen van de lach.

Ik merkte echter dat zo'n groep in stand houden ook een hoop organisatorisch en PR werk met zich mee bracht. Veel makkelijker is groepen mij laten opbellen... wat ben ik een bofkont, want dat gebeurt nu! Sinds 2014 geef ik lachworkshop voor teams, vriendengroepen, verenigingen, festivals, familiedagen en vrijgezellenfeesten.

Tijdens de 6 jaar dat ik humanistiek, zorgethiek en geestelijke verzorging studeerde, is het telkens mijn geliefde bijbaan geweest. Op dit moment ben ik naast lachworkshopverzorger ook life coach en humanistisch geestelijk verzorger. Lees over de persoonlijke begeleidingstrajecten die ik aanbied op: BetekenisvolLeven.eu


Contactgegevens voor boeken lachworkshop:
NB: Je kunt bij mij óók online lachworkshops boeken
E-mail: els@betekenisvolleven.eu | elsvandeschoot@gmail.com


Vraag direct een vrijblijvende offerte aanTerug naar boven

Book your English laughter workshop in the Netherlands Book you English laughter workshop

English?
Click here!

Click here for English laughteryoga workshops!
Online lachyoga uitproberen? Dat kan!